14 Eylül 2009 Pazartesi

The Twilight Saga: New Moon - Trailer

Hihihoo... Cok tatli bir resim diye baslamadan koymak istedim. Sanirim biri Kristen'e giyim konusunda yardimci olmus birazcik, MTV Movie Awards'daki halinden sonra cok hostu bence dun gece!! Sac kesimini de cok begendim!
Iste bu uclunun Twilight serisinin ikinci filmi olan New Moon'un trailerini sunmasi icin butun gece uykusuz kaldigima ve haftaya tam bir zombi modunda basladigima inanamiyorum!!! :D
Bence dun gecenin olayi buydu.. O kadar bekledim ama bu arkadaslar kirmizi halida boy gostermediler!! (Allahtan oglenden beri yollun karsisinda ara ara'Rob Rob Rob' diye bagiran zavalli insanlardan biri degildim :p)
Neyse gelelim trailera: Hala izlemediyseniz boyle buyrun.

Bu da son trailera koyacaklarindan neredeyse emin oldugum 'cliff diving' yani Turkce olarak soylersek ucurumdan dalis sahnesinden bir kare. Son trailer da belli etti ki New Moon ilk filme hakikaten buyuk fark atacak. Insan su birkac saniyeyi bile nefesini tutup izliyor!
Bir de iyice asmis olan bazi arkadaslar son traileri saniye saniye masaya yatirip kendilerince yorumlar yapmislar. Merak edenler buradan inceleyebilir bu kritikleri.
Son olarak soylemessem catlayacagim bir dip not! Daha gecenin en ilk saniyelerinde Kayne West beyefendisinin en iyi video odulunu alip da tesekkur konusmasini yapan Taylor Swift'in elinden mikrofonu kapip kiza hakaret edercesine 'bunu Beyonce haketmisti' demesi ne kadar hos bir hareketti! Adam tam bir kibar feyzo! Tebrik etmek lazim! :/
Tinky ;)

2 yorum:

  1. Bir sevmeyen benim sanırım. Bu arada yorumların onaya tabii ise kelime doğrulamayı hayır yaparsan bizler daha kolay yorum yazarız canım.

    YanıtlaSil
  2. ben bu ask hikayesine asigim aslinda.. hatta filmden ziyade yuce insan stephanie meyerin kitaplari cok daha bana hitap ediyor :) okumadiysan tavsiye ederim stil perisi! ;)
    bu arada hatirlatma icin cok tesekkur ederim!!! farkinda bile degildim inan kelime dogrulatma sordugunun!

    YanıtlaSil