10 Nisan 2009 Cuma

Estee Lauder Double Wear For Eyse

Makyaj Cantam bugunki yazisinda haberini vermisti Estee Lauder'in Double Wear Serisinin yeni goz urunlerini 'double wears for eyes' Bu ay cikan serinin rimel, goz kaleminin yaninda goz kamastiran urunleri goz fari bazi, 10 farkli renk krem far ve 6 farkli renk shadowstick :D


Krem farlarin swachtaki sirayla renkleri: pink blush, vintage violet, ivory lace, sea mist(le), precious jade, antique gold, lilac petals, blue velvet, goden apricot(le), silver leaf(le).

Shadowsticklerin renklerini almamisim telastan! :) Ama buradan bakabilirsiniz (ben usendim) Bu ilk foto flashsiz, ikinci flashli.

Daha once de yazdigim gibi stick farim oldugu icin shadowsticklere sulanmadim hic :P Zaten kendi fikrimi soyleyeyim stickler biraz sert surumu cok rahat degil. Kesinlikle kotu degil ama.. Deneyin gorun derim..
Krem farlari begendim renkler guzel. Ben far bazini ve krem farlardan ivory lace ile silver leaf'i aldim. Ivory lace renkleri oldugundan bir ton daha acik ve parlak gosteriyor. Silver leaf ise sinirli uretimi (limited edition) olan bir urun ve renkleri daha belirgin ve koyu gosteriyor. Ozellikle koyu smokey makyajlar icin super bir far bazi olacak ;)) Bir ornek yapar koyarim artik en kisa zamanda...
Tinky ;)

6 yorum:

  1. Ayyy harika!! Ben de istiyorum :))

    YanıtlaSil
  2. vauv çok güzel görünüyorlar. güle güle kullan tinkycim

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Tinkycim,bende de bu stick farlardan Silver pearl rengi var,evet biraz sert sürümlü,ama sürmeden önce elinde bir kaç saniye ovalarsan yumuşuyor.

    YanıtlaSil
  4. shopcum ben de hepsini istiyorum da :D yavas yavas artik ;p alinca haber ver!
    cok saol marjom :*
    ebvatacim cok tesekkur ederim! dedigin gibi biraz isininca daha iyi olacak gibi, mac'in sticklerine benziyorlar o bakima da (nedne acaba ;p)ama renkleri isil isil azcik ugrasmaya deger :)

    YanıtlaSil
  5. ay çok güzelmiş renklerini ben denemek istiyorum bunları yaaa! :)

    eline sağlık tinkerbell swatchlar super!

    YanıtlaSil
  6. cok sagol Irazca :) swatchlar yardimci olduysa ne mutlu bana ;) dun yine gittim baktim ama tuttum kendimi almadim :p pink blush ve vintage violet'te aklim kaldi cok fena!

    YanıtlaSil