2 Nisan 2009 Perşembe

Glow Raw Minerals



Mineral makyaj urunlerine cok merakli degilimdir aslinda. Ancak ne zamandir yahoo'da orada burada gordugum bir reklam cok dikkatimi cekti ve dayanamadim girdim web sitesine. Reklam 'Better Than Bare' diye yanip sonuyor. Yani 'Bare'dan daha iyi'. Her yerde var bugunlerde belki sizin de dikkatinizi cekmistir, Glow firmasinin urettigi raw minerlas icin 30 gunluk deneme boyu bedava imis. :) Nasil? Cezbetmeyecek gibi degil degil mi ama? Merak edenler buradan siteyi inceleyebilir.




Siparis vereli baya oldu hatta umidi kesmistim artik gelmez diye. Ama geldi sonunca :) Yukaridaki fotografta kutudan cikanlar var: urun tanitimi ve kullanim puf noktalarini iceren bir kitapcik, 2 mineral fondoten, 1 allik ve 1 aydinlatici ayrica 3 adet firca. Bunlarin hepsi ucretsiz. (kargo haric!)












Bu resime boyut icin fikir vermesi acisindan mac far da ekledim :)









Bu resim tam olarak olmasa da renkler hakkinda fikir verebilir. Soldan saga ve yukaridan asagiya; acik ton fondoten, aydinlatici, allik(baya bir koyu kendisi!) ve koyu ton fondoten.








Fircalar da; fondoten fircasi (uzun olan), kapatici fircasi ve cok amacli asansor firca olmak uzere 3 adet. Fondoten fircasinin killari baya bir kisa ve sik. Nasil bir sonuc verecek kullaninca merak ettim dogrusu! Surusu yogun olacak sanirim. Kapatici fircasi goze makyaj bazi uygulamada ise yarayacak gibi geldi bana. Cok amacli asansorlu firca ise pek cok amaca hizmet etmektense highlight icin gorevlendirilmistir. Atama yazisini imzaladim! ;)




Tinky ;)

3 yorum:

  1. make-up mania! ;)

    tERLiK pERiSi

    YanıtlaSil
  2. bende simdi sitesine baktımda state kısmında neyı sececegımı anlayamadım.daha oncede netten alısverıs yapmadım odeme seklı nasılmıs?

    YanıtlaSil
  3. terlik perisi ben istemiyorum artik bir sey alayim ama internette bile reklamlari gozume gozume giriyo yawrum ben napiiim ;p

    banu state kismi amerikadaki eyaletler icin, ulke seceneginde amerika ve canada disinda secenek yoksa Turkiye'ye gonderim yapmiyor demektir :( gonderim yaptigindan emin degildim zaten..odeme icin paypal da var ama ben kredi karti ile aldim :)

    YanıtlaSil