31 Mart 2009 Salı

Coastal Scents 88'li Far Paleti

Bu kadar rengin el altinda bulunmasi her zaman icin avantaj! Zaten bunlara artik renk degil 'ton' demek lazim :)
Coastal'in paletlerine hep hayranlikla bakmaktayim. Bendeki 'ultra shimmer' yani parlak 88'li far paleti. Mat palet de ayni tonlarin mat olanlarini iceriyor. Sevgili Ebvatacigimin bu yazisinda mat paleti de gorebilirsiniz. Ben kendisinin yorumlariyla son kararimi verip almistim paletimi :)

Ayrica Coastal'in allik paleti, ruj paleti ve kontor paleti de goz kamastirici, akil celici :) Onlari da buradan gorebilirsiniz. Bence fiyat/kalite degerlendirmesinde basarili bir palet. Bu kadar tonu baska bir markadan almaya kalksaniz ciddi bir butce gerektirir. Ben gunluk olarak cok goz makyaji yapmamama ragmen kullanisli buluyorum paleti. Sonucta hic aklinizda ve elinizde olmayan bir renk lazim oldugunda imdadiniza kosacaktir ;)


Onun disinda bu markanin jel linerlari ve fircalarindan ozellikle italian badger serisi begeniliyor. Ben bu serinin blending fircasini kullaniyorum ve gayet memnunum (ben de sasirdim ama hic dokulme problemi olmadi fircanin!) Ihtiyaci olan ve butcesine uygun firca arayanlara kesinlikle tavsiye edebilirim.

PS. Fotolarin ilki flashsiz yuksek iso'da ikinci flashli cekim. Scala olarak ne koysam bilemedim once ceyreklik koydum sanirim bu bizim metal 1 tl ile ayni ama emin olamadim :/ sonra herkesin boyunu bilebilecegi tombo uc kutum carpti gozume onu da koydum :)) cok sacma oldu ama eminim bir fikir verir boyut hakkinda! :)


Tinky ;)

14 yorum:

  1. tinky'cim güle güle kullan paletini, concealer paletini merak ediyorum ben de ama ilk siparişimde eksik ve geç göndermişlerdi o yüzden coastaldan sipariş vermek istemiyorum bir daha.

    YanıtlaSil
  2. canim istersen ben senin siparisi buradan yapayim zaten donusume pek bir sey kalmadi donuste kargoylada gonderebilirim.. dondukten 1 haftasonra istanbulda olacagim o zaman elden de verebilirim :) tabi beklerim acelem yok dersen..

    YanıtlaSil
  3. Tinkycim,güzel günlerde kullan canım,ben Amerikada olsam sanırım bütün ürünlerinden alırdım bu Coastalın(fırçalar,diğer far paletleri):))

    YanıtlaSil
  4. saol ebvayacim yaa!!! ahh sorma cok pis gaza gelme modumdayim zaten!! :p ama marjocuguma yaptigim teklif sana da gecerli istediginiz bir sey varsa gercekten etirebilirim??

    YanıtlaSil
  5. Canım benim düşünmen,söylemen yeter:))
    Sonu gelmez benim burada bulamayıp da isteyeceğim ürünlerin.Kaderime boyun eğmeliyim,almamam için bu bir işaret, işaret:)))

    YanıtlaSil
  6. :)) cok guldum ya!!! ah ebvata sen o isareti anlamlandirabiliyorsun demek! bana ne isartler geliyor da sansimi hep zorluyoum :p

    YanıtlaSil
  7. ay çok göz alıcı harika bişey güle güle kullanın !

    YanıtlaSil
  8. Benim gözlerim çok hassas acaba bu markayı kullanabilir miyim?

    YanıtlaSil
  9. benim de cildim ve gozlerim hassastir. her markayi ya da runu rahatlikla kullanamam. ozlellikle yerli marka goz kalmelerininin cogunu kullanamiyorum. ancak bu urunde ve bu markanin diger urunlerinde bir problem yasamadim. kullandigini bildigim insalanlardan da oyle bir sorun duymadim..
    ancak tabi bu sizin icin yeterli bir referans mi bilemem. alerji meselesi her zaman risktir ve kisiden kisiye degistiginden kullanmadan %100 emin olamayiz maalesef.
    ama urun kesinlikle tavsiye edebilecegim bir urun.

    YanıtlaSil
  10. ya bu fardan bende almak istiyoruum :(

    YanıtlaSil
  11. türkiyede bulabilir miyiz bunu???

    YanıtlaSil
  12. bu far paletını nasıl temın edebilir acaba ?

    YanıtlaSil
  13. bunu nasıl alabilirim
    çok beğendim
    nerden nasıl spariş veriliyo ?

    YanıtlaSil
  14. ben bu ürünü çok begendim almak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.istanbulda yerim

    YanıtlaSil