10 Mart 2009 Salı

Morrison Springs

Scubaya yeni basladim daha. Emekleme asamalarindayim, ama acaip keyif aliyorum! Atin beni suya, birakin gidin yani.. :)) Zaten deniz memleketinde(nasil bir tamlama uydurdum!) cocukluklari gecenler omur boyu yaz tatillerini sayiklarlar '10gun senelik izin gelse de baliklar gibi sudan cikmasam!!!' diye... Benim ki de oyle bir su aski iste... Scuba sayesinde tam balik oldum; suyun alti ustu farketmiyor artik bana :) Hatta alti daha bir renkli daha bir eglenceli!

Florida'da havalar isindi (pek sogumamisti zaten :p) ama okyanus daha titretiyor yani... Hadi 'ben soguk suda yuzmeyi severim' tarzinda bir insansiniz diyelim ama soguk suda scuba soguk suda yuzmeye hic benzemiyor! O nedenle haftasonu dalisimizi daha iliman olan tatli suda, Morrison Springs'de, planlamistik. Kalabaliga kalmamak icin erken bulusalim diye karar aldik ekip olarak. Iyiki de oyle yapmisiz. Manzara sabahin 7'sinde sisli havada tam bir kartpostal gorunumu. Annecigimin kulaklari cinlasin, imkan olsa onun icin bir cay icerdim orada! (Annemin hayattaki en buyuk zevkidir su manzarasina karsi cay icmek!) Tabi onun yerine basladik ekipcek hazirliklara, sonra dalisimizla ilgili brifing ve... sudayiz :))

Tatli su deniz kadar berrak olmuyor tabii... Balik da cok yoktu. (Hatta esim biraz hayalkirikligina ugradi ;p) Ama yine de super bir haftasonu gecirdik. Simdi nisani iple cekiyorum tekne dalislari icin! :D
Tinky ;)

5 yorum:

  1. aman yarabbim o resimler gerçek mi!! doğa harikası yahu güzelliğe bak :) sen de çok güzel görünüyosun tinkycim yalnız ;) lol ay hava ısındı deyince :P 20 derecenin altına düştü mü hiç merak ettim :P

    YanıtlaSil
  2. valla marjo'cum sorma ya ben de seyretmeye doyamadim haftasonu! aksama kadar otururum da sikilmam orada! ya simdi dusmedi dersem yalan soylemis olurum, 15dereceyi gorduk yani :p burasi floridanin kuzeyi ondan heralde! :)) guzel yorumun icin de ayrica tesekkur ederim canim!! :+ bu arada yeni 'kore' konseptli yazim bugun yarin yayinda ;)

    YanıtlaSil
  3. Tinkycim,bayıldım ya scuba olayına,imrendim valla.Biz boğaziçi çocuğuyuz hesapta,ama balıkçıdan hamsi almanın ötesine geçemiyorum yıllar var ki:)))

    YanıtlaSil
  4. :)) cok guldum ya.. o hamsiye canim feda benim! ahh nasi ozlemisim! ebvatacim gec kalmis degilsin, hani onumuz yaz.. ;) sonucta memleketimizin her tarafi denizle kapli degil mi ama?

    YanıtlaSil
  5. çok güzelmiş gerçekten orasıı...
    ama ben hep çok korkunç bulmuşumdur scubayı, sanki bişi olsa çıkamıcaksın gibi. ben kampta bikaç kere yapmıştım. ama yeterince maceracı ruhlu hiç diilim zaten :DD

    YanıtlaSil