5 Mart 2009 Perşembe

Taylor Made Minerals II

Yeni pigmentlerimi haftasonu denerim diyordum ama tamamen unutmusum haftasonu scuba yapmaya gidiyoruz :)) (havami da atarim, ama su daha cok soguk pek keyifli olmayabilir; kiskanmayin) ;p O nedenle dun pembe&mor tonlarinda bugunde kahvelerle denemeler yaptim ve yorum bekleyenleri daha fazla bekletmeyim dedim! Sonuc? Asagida :)

Once mor agirlikli dunku denemem.. Renkler: Amethyst, Slick, Decony, Chintzy, Bone (bkz. Taylor Made Minerals yazim) Far bazini (mac paints kullaniyorum) kirpik diplerinden kasa kadar olan bolgeye surdukten sonra:
- Goz kapaginin orta kismindan disa dogru amethyst (212 ile)

- Disa dogru olan kisma ve slick (249 ile)

-Alt kirpiklerin altina da amethyst (219 ile)

- Goz kapaginin ice dogru olan kismina decoy (275 ile)

-Kas altina bone (275 ile)

-Goz pinarina chintzy (219 ile)



Gelelim ikinciye... Renkler: Moot, Grave, Latte, Bone ve Charm. Bakalim begenecek misiniz siz de bu renkleri? :))Bunlari da ayni sekilde uyguladim. Gozumun icine mac softsparkle eye pencil'in goldenair rengini surdum. Birkac foto. koydum cunku isigin gelisine ve flasa gore farkli sonuclar oldu hepsini paylasayim istedim.


Tinky ;)

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş makyajlar canım eline sağlık:)))

    YanıtlaSil
  2. dostumm bayıldımmm tek keimeyle super.. özellikle pembe mor tonları acayip yakısmıs.. kahve tonları zaten senin o güzel gözlerine hepten bi güzel olmusss... perfect... hem renklere hem tekniğine ;)

    YanıtlaSil
  3. diğerlerinide sabırsızlıkla bekliorm :))

    YanıtlaSil
  4. cok tesekkurler ebvatacim! ben sizin kadar iyi degilim ama bu makyaj konusunda, sevk var icimde ;)

    YanıtlaSil
  5. dostum ben boyle degildim yaa :)) amerika bozdu beni :p ben bile inanamiyorum kendime :D ama gorup de aldanma her gun boyle rengarenk surunup ciktigim yok yani hala dogal gorunusten yanayim ;p bana hala iyi bir pudra-allik-goz kalemi-lipgloss 4lusu yeter :D

    YanıtlaSil
  6. tinkerbellciiimmm!
    bayıldım pembe makyaja :) eline sağlık, daha çok bekliyorum ben renkli renkli :))
    ama sanki bu simli renkler flasşlı çekimlerde ıslak gibi oluyo. ben beğeniyorum o görüntüyü ama eminim diildir gerçekte:)

    YanıtlaSil