2 Mart 2009 Pazartesi

Taylor Made Minerals!!



Sonunda canim sonunda! Ben umudu kesmistim ozlellikle bu sabah TMM'den aldigim email sonrasinda...
12.gunden sonra isyan edip 'nerede benim pigmentlerim?' seklinde attigim emaila gelen cevap 'uluslararasi gonderileri 30gunden once beklemeyin, gonderi kurallarini okudunuz mu cunku okumus kabul ediliyorsunuz ve sorumluluk sizin; ayrica terms&conditions kismini okuyun' gibi abuk subuk bir email. Yahu benim mi haberim yok da Florida Meksika'ya baglandi? Bu adamlar hangi uluslararasi gonderiden bahsediyor derken umudu yavas yavas kesmistim. Ama yine de gozum saatte posta arabasinin gelme zamanini kolluyorum. Saat 14'te posta kutusunu anahtarini alip firladim. Kutunun kapagini acinca ne goreyim :) TMM paketim taaaa Dallas, Teksas'tan gelmis yatiyor (dinleniyor herhalde! 12 gundur yolda ya).


Uzun lafin kisasi 13. gunde kavustum Taylor Made M.'den aldigim ornek pigmentlerime. Soyle actim butun hepsini kurcukladim azicik onca bekledigim gunun acisini cikartircasina :)) Hic bu kadar cok toz farim/pigmentim olmamisti. Her yer ucusan pigmentlerden gokkusagi gibi oldu onlarla isim bittiginde!
Web sitesi http://www.taylormademinerals.us/tmm.html. Turkiye'ye de gonderi yapiyor. Ayrica her gonderide siparis meblagsina gore ucretsiz ornekler de yolluyorlar. Renkler super, hepsi isil isil!! Ama ben tepkiliyim; en azindan bir sure bir daha siparis vermem!


Eee tabii fotograflarini koymamak olmaz. Sonucta amacimiz paylasim degil mi ama?!



Sol ust koseden sag alta dogru renkler:

Pearl, Bone, Chintzy, Goldie, Anchor, Midnight, Burn, (2.sira) Charm, Latte, Grave, Antique, Slick, Amethyst, Decony, (3.sira) Marsh, Emerald, Turf, Fiji Beach, Liquid, Moot, Rust, October

PS. Bu glitter'lari da(sirf sim neredeyse!) sanirim sahne makyajim icin almisim :p Hangi akla hizmet siparis ettim bilemiyorum!!!

Tinky ;)

8 yorum:

  1. Gözün aydın tinkerbelll :) Çok güzel görünüyo pigmentler, deneme yapınca nasıl durduklarını (renk veriyor mu kalıcı mı) da yorumlarsan sevinirim :) glitterları da çok hafif ışıltı vermesi için kullanabilirsin gece makyajında :) dekolteye de çok az dokundurulabilir, ışıltı verir :)

    YanıtlaSil
  2. cok saol marjo'cum yaa!!! ilk firsatta deniycem ama tasinma sonrasina kalabilir! ama heme yazicam yorumlarimi :)) icim gidiyo denemek icin zaten ama.. glitterlardan teki ozellikle kirtasiyede satilan simlere benziyo o rengi de cok hevesle almistim ama buyuk hayal kirikligi! emerald olan yesil. dedigin gibi ucundan dokundurulunca iyi olabilir gece makyajinda saol! :) buarada blog'umu ziyaret ettin beni mutlu ettin :D

    YanıtlaSil
  3. çok sevdiğim arkadaşım tinkerbell:))
    öncelikle blogun hayırlı uğurlu olsun.benim de böyle bir girişimim olmuştu ama gerçekten tembellere göre bi iş değilmiş bu:)
    esas konuya gelirsek bu farlar biraz fazla mı olmuş ne:D ne yapacaksın o kadar şeyi arkadaşım???:D ama yine de ben de merak ettim yorumlarını:)

    ankara'dan kocaman sevgiler, öpücükler

    seda:)

    YanıtlaSil
  4. cnm dostumm hayırlı olsun sekercim.. hakkatetn geç kalmısın o ayrı ama olsun :))senin ne kadar ii gezdiğini bildigimden ve araştırmacı yenilikçi ruhunu da bildigimden (tecrübeyle sabittir.. :)) ii iş cıkacagından da eminim ;)
    bu arada seda dogru sölüyo bana da fazla gibi geldi.. :) sanki su turf, decony, marsh, midnight.. banada mı yakısır neee..??
    sewiorm seni dostum görüşmek üzere... :))

    YanıtlaSil
  5. heyyy ankara grubu beni burada da yakaladi :))) seviyorum sizi kizlar!! farlarin sayisi fazla ancak ozellikle bu kadar fazla istedim.. bunlar ornek boylari yani mktarlari az, kucucukler :) hem de fiyatlari uygun simdi deniycem begendiklerimi tam boy aliim.. daha denemeden aslinda favorilerim cikti gibi..
    dostum Truf bende biraz hayal kirikligi oldu tam cimen yesili. Amethyst, Goldie, Modnight, Late simdiden begenildi!

    YanıtlaSil
  6. sedosum cigdemden de soz aldim bak hizli treni takiptekiyim haberin olsun cnm!! bence blog isine tekrar girmelisin!! :+

    YanıtlaSil
  7. dostum bu arada takipcim olmussun ;) sen de ayarla bisiler ben de seni takip edeyim! nerdesin? mersin/ankara?

    YanıtlaSil
  8. canım hızlı tren bitti!!!! ismini de koydular, "yüksek hızlı tren" (ne kadar yaratıcı değil mi:D)
    13 martta seferlerimiz başlıyor tüm vatandaşlarımıza duyrulur:)))) :p
    blog işine gelince seninkini gördükten sonra tekrar aşka gelebilirim:)

    YanıtlaSil